user_mobilelogo

O.L.S. 2019

Schutterij St. Willibrordus is winnaar van het O.L.S. 2019D'n Um

WMC 2017 Goud

Schutterij St. Willibrordus behaalde goud op het WMC 2017 in Kerkrade.Gouden medaille WMC 2017

Lid worden

Wil jij een keer komen kijken? Wil je lid worden? Of wil je een tijdje proberen of het iets voor je is. Dat kan natuurlijk. Want net als bij alle andere verenigingen, zijn ook bij de schutterij nieuwe leden VAN HARTE WELKOM!

 

Lees meer...

 

Logo percussiegroep 'Prima Verde'In 2014 is Schutterij St. Willibrordus gestart met een Percussiegroep: ‘Prima Verde’. Deze naam klinkt in het Meijels als de ‘Beeste Grúún’. Tijdens Koningsdag was de Percussiegroep voor het eerst in het nieuwe tenue te zien; gesponsord door Eye On Sign!

Ondanks het prille bestaan heeft een afvaardiging van de Percussiegroep het voor elkaar gekregen om tijdens Koningsdag op te treden. Het was onderdeel van een gezamenlijk optreden: het korps, de percussiegroep en aansluitend de exercitiegroep van Schutterij St. Willibrordus, de ‘Grúún van Méél’.

 

Percussiegroep 'Prima Verde'

Contact gegevens

Nederweerterdijk 1
5768 PG Meijel

 

Postadres

Schutterij St. Willibrordus
Den Hoogenbeemd 10
5768 HJ Meijel

 

Email

Volg ons

Volg ons op Facebook

 

Volg ons op Facebook

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.