user_mobilelogo

O.L.S. 2019

Schutterij St. Willibrordus is winnaar van het O.L.S. 2019D'n Um

WMC 2017 Goud

Schutterij St. Willibrordus behaalde goud op het WMC 2017 in Kerkrade.Gouden medaille WMC 2017

Lid worden

Wil jij een keer komen kijken? Wil je lid worden? Of wil je een tijdje proberen of het iets voor je is. Dat kan natuurlijk. Want net als bij alle andere verenigingen, zijn ook bij de schutterij nieuwe leden VAN HARTE WELKOM!

 

Lees meer...

Agenda

Er zijn geen komende evenementen

‘Euver ein jaor, staon we weer heej’

Zondag 4 juli 2021

Geen bonte stoet schutterijen door de Meijelse straten. Geen duizenden toeschouwers langs de optochtroute. Het 23 hectare grote groene OLS terrein lag er stil en verlaten bij. Maar niet helemaal verlaten…

De leden van schutterij St. Willibrordus kwamen daar op de zondagmorgen van 4 juli 2021 bij elkaar. Ze werden muzikaal verrast door het bekende Limburgse duo Christel van Rijn & Bart Houtermans. Zij zongen live hun carnavalslied ‘Ein jaor’. Het was geweldig!

De tekst van het lied ‘Euver ein jaor, staon we weer heej’ zegt alles. Want op die plaats, op dat mooie grote OLS terrein wil iedereen er over één jaar een geweldig groot feest van maken.

Online Limburgs Schuttersfeest

Naast de muzikale verrassing van Christel en Bart verzorgden de leden van de schutterij ’s ochtends zelf ook een optreden (op 1,5 meter) buiten bij Zorgcentrum St. Jozef in Meijel. Ook de kerk had aandacht voor de schutterij; in deze periode dat het OLS in Meijel zou zijn was de kerktoren iedere avond in groen en geel verlicht, de kleuren van schutterij St. Willibrordus.

Later op de middag gingen de leden van de schutterij naar hun eigen clubgebouw, voor een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. Om twee uur werd daar ook het officiële startschot gegeven voor het Online Limburgs Schuttersfeest. Ook een gelegenheidszestal van de schutterij deed mee in de online wedstrijd met vele andere online schutters-zestallen in Limburg. Zo was er toch een klein beetje een OLS gevoel in 2021.

D’n Um drie jaar in Meijel

Volgend jaar is het OLS Meijel gepland: op zondag 3 juli 2022. Het KinjerOLS wordt gehouden op donderdag 23 juni 2022.

Tegen die tijd is d’n Um drie jaar in Meijel, bij schutterij St. Willibrordus. De gruu:n van Méél.

 

Klik hier voor de foto`s.

Contact gegevens

Nederweerterdijk 1
5768 PG Meijel

 

Postadres

Schutterij St. Willibrordus
Den Hoogenbeemd 10
5768 HJ Meijel

 

Email

Volg ons

Volg ons op Facebook

 

Volg ons op Facebook

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.