user_mobilelogo

O.L.S. 2019

Schutterij St. Willibrordus is winnaar van het O.L.S. 2019D'n Um

WMC 2017 Goud

Schutterij St. Willibrordus behaalde goud op het WMC 2017 in Kerkrade.Gouden medaille WMC 2017

Lid worden

Wil jij een keer komen kijken? Wil je lid worden? Of wil je een tijdje proberen of het iets voor je is. Dat kan natuurlijk. Want net als bij alle andere verenigingen, zijn ook bij de schutterij nieuwe leden VAN HARTE WELKOM!

 

Lees meer...

Agenda

Afsluiting winterseizoen bij schutterij St. Willibrordus

 

WinterbekerOndanks dat de leden van de schutterij druk zijn met de organisatie van het OLS is de afgelopen wintermaanden toch de wintercompetitie gehouden: op zondagochtend schieten met de windbuks en met de andere leden gezellig bijpraten over het OLS en alles wat daarbij komt kijken.

De windbukscommissie bestaande uit Ger Doensen en Harrie Ghielen heeft er afgelopen seizoen voor gezorgd dat alles goed verliep, ook als moest er enkele keren met de datum geschoven worden vanwege het drukke programma.

Op zondag 16 februari was de uitkaveling van de competitie van het winterseizoen 2019/2020. De dames schoten om de Wiel Strijbosbeker en de heren om de Winterbeker.

De finale werd verrassend gewonnen door Harrie en Corrie Ghielen; zij gingen aan de haal met de eerste prijs voor de heren èn voor de dames. Bij de dames werd Cindy Lemmen tweede en eindigde Annie Strik op de derde plaats. Bij de heren was de tweede plaats voor Jan van Montfort en de derde voor Piet Beeks. Allen gefeliciteerd!

Contact gegevens

Nederweerterdijk 1
5768 PG Meijel

 

Postadres

Schutterij St. Willibrordus
Den Hoogenbeemd 10
5768 HJ Meijel

 

Email

Volg ons

Volg ons op Facebook

 

Volg ons op Facebook

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.