user_mobilelogo

O.L.S. 2019

Schutterij St. Willibrordus is winnaar van het O.L.S. 2019D'n Um

WMC 2017 Goud

Schutterij St. Willibrordus behaalde goud op het WMC 2017 in Kerkrade.Gouden medaille WMC 2017

Lid worden

Wil jij een keer komen kijken? Wil je lid worden? Of wil je een tijdje proberen of het iets voor je is. Dat kan natuurlijk. Want net als bij alle andere verenigingen, zijn ook bij de schutterij nieuwe leden VAN HARTE WELKOM!

 

Lees meer...

Agenda

Er zijn geen komende evenementen

OLS winnaarshoek geopend in Schutterij Museum

MuseumZaterdag 8 december waren we in het Limburgs Schutterij Museum in Steyl. Na diverse presentaties, waaronder een toespraak Ger Koopmans (gedeputeerde van de provincie Limburg) vond de officiële opening van de OLS winnaarshoek plaats. Dit jaar is deze hoek natuurlijk helemaal GRUU:N gekleurd !

Het Limburgs Schutterij Museum is gevestigd in de voormalige Sint Rochus kerk in Steyl. Er is een uitgebreide schutterij collectie te zien van onder meer uniformen, vaandels, geweren, koningszilver, oorkondes en andere historische documenten van schutterijen. Het museum is in 2016 geopend op de huidige locatie en het is fraai ingericht. Meer weten? Kijk op www.schutterijmuseum.nl. Het is een bezoekje waard. Een echte aanrader.

Contact gegevens

Nederweerterdijk 1
5768 PG Meijel

 

Postadres

Schutterij St. Willibrordus
Den Hoogenbeemd 10
5768 HJ Meijel

 

Email

Volg ons

Volg ons op Facebook

 

Volg ons op Facebook

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.