user_mobilelogo

O.L.S. 2019

Schutterij St. Willibrordus is winnaar van het O.L.S. 2019D'n Um

WMC 2017 Goud

Schutterij St. Willibrordus behaalde goud op het WMC 2017 in Kerkrade.Gouden medaille WMC 2017

Lid worden

Wil jij een keer komen kijken? Wil je lid worden? Of wil je een tijdje proberen of het iets voor je is. Dat kan natuurlijk. Want net als bij alle andere verenigingen, zijn ook bij de schutterij nieuwe leden VAN HARTE WELKOM!

 

Lees meer...

Agenda

Er zijn geen komende evenementen

Zondag 6 oktober jongstleden was een geweldige feestdag bij onze schutterij! We begonnen met de Willibrordusviering in de kerk. Een bijzonder sfeervolle viering, met als extra het zegenen van d’n Um door kapelaan Roger Maenen!

Jubilarissen

Na de viering werd in het clubgebouw het Koningspaar 2019 Paul Verhaeg en Deveny Delvoux in het zonnetje gezet. Daarna was het de beurt aan de jubilarissen van de schutterij. Gehuldigd werden Koos Schroën, erelid van de vereniging en 50 jaar lid; Erwin Daems, Marianne Sondagh en Theo van Montfort 40 jaar bij de vereniging; Tiny Rademakers en Miriam Pouls, ieder 25 jaar bij de schutterij. André Basten is 60 jaar lid van onze schutterij; hij was niet bij de huldiging aanwezig. Er waren toespraken van Twan de Bruin, voorzitter van de schutterij; Thieu Timmermans namens de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen en Theo Looymans, voorzitter van schuttersbond EMM.

Voor alle jubilarissen waren er onderscheidingen en bloemen. Het korps bracht een serenade.

Koningsschieten

Na afloop van de huldigingen stond de wedstrijd Koningsschieten op het programma. Bij de dames won Corrie Ghielen de titel Koningin 2020. Vervolgens de spannendste wedstrijd van de dag: wie zou de  nieuwe Koning worden, die in het OLS jaar het zilver mocht gaan dragen?

Het was Hans Sterenberg, die de wedstrijd won; aan hem de eer om als Koning te lopen in het voor de schutterij bijzondere jaar 2020! Fantastisch! Proficiat Hans!!

Klik hier voor de foto`s.

Contact gegevens

Nederweerterdijk 1
5768 PG Meijel

 

Postadres

Schutterij St. Willibrordus
Den Hoogenbeemd 31a
5768 HJ Meijel

 

Email

Volg ons

Volg ons op Facebook

 

Volg ons op Facebook

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.