user_mobilelogo

O.L.S. 2019

Schutterij St. Willibrordus is winnaar van het O.L.S. 2019D'n Um

WMC 2017 Goud

Schutterij St. Willibrordus behaalde goud op het WMC 2017 in Kerkrade.Gouden medaille WMC 2017

Lid worden

Wil jij een keer komen kijken? Wil je lid worden? Of wil je een tijdje proberen of het iets voor je is. Dat kan natuurlijk. Want net als bij alle andere verenigingen, zijn ook bij de schutterij nieuwe leden VAN HARTE WELKOM!

 

Lees meer...

Agenda

Er zijn geen komende evenementen

Stichting gaat OLS 2020 leiden

Hubert VosOok de organisatie van het OLS 2020 krijgt vorm. Hubert Vos, voormalig burgemeester van Meijel, is benoemd tot voorzitter van het stichtingsbestuur.

Het organiseren van een OLS kan onze vereniging natuurlijk niet alleen. Zo’n groot evenement kan alleen slagen, als het een feest wordt, gedragen door de gehele gemeenschap van Meijel, Peel en Maas en de regio. Meer dan 1.000 vrijwilligers zijn broodnodig om dit volksfeest tot een succes te maken. Een stichtingsbestuur gaat de organisatie leiden. Het bestuur werkt nauw samen met de voorzitters van de meer dan 10 werkgroepen, die een specifieke taak hebben. Samen vormen zij de stuurgroep.

Naast Hubert Vos als voorzitter bestaat het stichtingsbestuur uit de ondernemers Gerrit Sanders, secretaris en Frits Berben, penningmeester. Namens onze vereniging maken Anoesjka Koopmans, vice voorzitter met pr & communicatie als aandachtsgebied en Twan de Bruin, inkoop & sponsoring, deel uit van het bestuur. Linda Linssen verzorgt de verslaglegging van de vergaderingen van het bestuur en de stuurgroep.

“Wij zijn verheugd met de benoeming van dit stichtingsbestuur.

We gaan er alles aan doen om er samen met velen 

een onvergetelijk mooi feestjaar van te maken. 

Samen met Meijel, met Peel en Maas, met de regio, met Limburg 

én iedereen, die erbij betrokken is”

Op 20 oktober vindt de receptie plaats in gemeenschapshuis D’n Binger, alsook de officiële presentatie van het stichtingsbestuur en de voorzitters van de werkgroepen.

Contact gegevens

Nederweerterdijk 1
5768 PG Meijel

 

Postadres

Schutterij St. Willibrordus
Den Hoogenbeemd 10
5768 HJ Meijel

 

Email

Volg ons

Volg ons op Facebook

 

Volg ons op Facebook

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.