user_mobilelogo

O.L.S. 2019

Schutterij St. Willibrordus is winnaar van het O.L.S. 2019D'n Um

WMC 2017 Goud

Schutterij St. Willibrordus behaalde goud op het WMC 2017 in Kerkrade.Gouden medaille WMC 2017

Lid worden

Wil jij een keer komen kijken? Wil je lid worden? Of wil je een tijdje proberen of het iets voor je is. Dat kan natuurlijk. Want net als bij alle andere verenigingen, zijn ook bij de schutterij nieuwe leden VAN HARTE WELKOM!

 

Lees meer...

Agenda

b9655ca6 d387 4fac 9627 4f63a862c02dOp vrijdag 4 oktober 2019 werden onze schutters die het OLS naar Meijel haalden gehuldigd in het Gouvernement in Maastricht. Met een grote dubbeldekker bus gingen we met een groep van negentig leden en supporters naar Maastricht om de huldiging mee te maken. Ook burgemeester Wilma Delissen met echtgenoot en wethouder Wim Hermans met echtgenote gingen gezellig mee in de bus. En het was genieten voor ons allemaal!
 
De nummers 1, 2 en 3 van het OLS, de winnaars van de Esprit-prijs en Sevenum als organisator van het OLS  in Sevenum; in totaal waren er 5 verenigingen aanwezig. Het binnenmarcheren langs de erehaag, het opstellen voor het podium, het muziekstuk na de huldiging; super! Er waren toespraken waarbij mooie woorden werden gezegd, ook onze voorzitter hield een toespraak, medailles werden uitgereikt en onze schutters werden
onderscheiden.
 
Na afloop van het officiële gedeelte was er een gezellig samenzijn, waarna alle korpsen met muziek het gouvernement verlieten. Na al deze fantastische indrukken gingen we samen met de bus weer terug naar
Meijel. Een unieke ervaring rijker!
 
Sjòn!
 
Klik hier voor enkele foto`s, gemaakt door Meijel24.

Contact gegevens

Nederweerterdijk 1
5768 PG Meijel

 

Postadres

Schutterij St. Willibrordus
Den Hoogenbeemd 31a
5768 HJ Meijel

 

Email

Volg ons

Volg ons op Facebook

 

Volg ons op Facebook

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.