user_mobilelogo

O.L.S. 2019

Schutterij St. Willibrordus is winnaar van het O.L.S. 2019D'n Um

WMC 2017 Goud

Schutterij St. Willibrordus behaalde goud op het WMC 2017 in Kerkrade.Gouden medaille WMC 2017

Lid worden

Wil jij een keer komen kijken? Wil je lid worden? Of wil je een tijdje proberen of het iets voor je is. Dat kan natuurlijk. Want net als bij alle andere verenigingen, zijn ook bij de schutterij nieuwe leden VAN HARTE WELKOM!

 

Lees meer...

Agenda

Er zijn geen komende evenementen

Huldiging door de gemeente

Op zaterdag 24 augustus werd onze schutterij door burgemeester Wilma Delissen gehuldigd bij ons eigen clubgebouw. Het college van B&W, raadsleden, leden van de schutterij en hun familie waren daarbij aanwezig. De schutters Cindy en Huub Lemmen, Lilian en Tanicha van de Kruijs, Nienke de Bruin, Mark Stemkens en buksmeester Toon van Heugten werden door de Burgemeester toegesproken. Daarbij ontvingen zij een blijvende herinnering, voorstellende ‘dynamiek en teamverbinding’ en een persoonlijke oorkonde voor het winnen van d’nUm. Voor de schutterij was er ook een oorkonde en werd symbolisch een vat bier overgedragen.

Oud-buksmeester Harry

Cindy en Huub Lemmen besloten na de huldiging dat een van hun beeldjes toekwam aan Harry Thijssen, die tot en met vorig jaar buksmeester was bij de schutterij en in die hoedanigheid de huidige schutters veel heeft geleerd en daardoor zeker een aandeel heeft in de OLS-winst van dit jaar. Dit mooie gebaar werd door Harry en de leden van de schutterij zeer op prijs gesteld!

Na afloop van de huldiging bleef het deze warme zomeravond nog lang gezellig op het terras bij de schutterij aan de Nederweerterdijk.

Klik hier voor de foto`s.

Contact gegevens

Nederweerterdijk 1
5768 PG Meijel

 

Postadres

Schutterij St. Willibrordus
Den Hoogenbeemd 10
5768 HJ Meijel

 

Email

Volg ons

Volg ons op Facebook

 

Volg ons op Facebook

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.