user_mobilelogo

O.L.S. 2019

Schutterij St. Willibrordus is winnaar van het O.L.S. 2019D'n Um

WMC 2017 Goud

Schutterij St. Willibrordus behaalde goud op het WMC 2017 in Kerkrade.Gouden medaille WMC 2017

Lid worden

Wil jij een keer komen kijken? Wil je lid worden? Of wil je een tijdje proberen of het iets voor je is. Dat kan natuurlijk. Want net als bij alle andere verenigingen, zijn ook bij de schutterij nieuwe leden VAN HARTE WELKOM!

 

Lees meer...

Agenda

Er zijn geen komende evenementen

Winst schuttersfeest Grathem 18 augustus 2019

Aan het succesverhaal van onze schutterij lijkt dit jaar geen einde te komen. Enkele weken geleden wonnen we het OLS in Sevenum, het hoogst haalbare in de schutterswereld. Afgelopen zondag in Grathem bijhet laatste bondsfeest van schuttersbond EMM werd ook dit feest door onzeschutterij gewonnen; zowel de gemeentebeker als de dagprijs werden meegenomen naar Meijel.

Bij dit laatste feest werden ook enkele jaarprijzen uitgereikt.

Ons jeugdlid Annefleur van Rooij won de eerste prijs als bordjesdrager in de categorie Nieuwe Exercitie gewapend; een super prestatie van dit jeugdlid dat bij alle optredens met het bordje voorop heeft gelopen voor onze ‘gruun stoet’. Een hele dikke proficiat voor jou Annefleur!

De beker Kampioen Optocht2019 werd ook gewonnen door onze schutterij.

Persoonlijk Kampioen

Op de zaterdag voorafgaand aan het schuttersfeest was in Grathem de wedstrijd om de persoonlijke kampioenschappen van de bond. Schutter Mark Stemkens (achteropsjut in ons eerste zestal) won daarbij de tweede prijs. De prijs werd op zondag uitgereikt aan Mark, die hiermee weer een mooie prestatie op zijn naam kan bijschrijven!

Felicitaties

De leden van onze schutterij ontvingen in Grathem veel felicitaties van leden van collega-schutterijen. Onze schutterij werd bij de optocht vergezeld door d’n Um, die in ons midden werd meegedragen. De laatste tientallen meters van de optocht was er als verrassing een ere-haag van leden van andere schutterijen, alweer een kippenvel-moment voor onze leden!

Schuttersbond EMM huldigde onze club met het veroveren van d’n Um. Beschermheer Hubert Mackus reikte de door hem beschikbaar gestelde trofee voor de best presterende schutterij uit aan onze voorzitter. Het is een wisselbeker, maar in het geval een schutterij d’n Um wint mogen ze deze beker houden. Onze bekerkast raakt hiermee steeds voller…

Alle gebeurtenissen bij dit laatste schuttersfeest van onze bond zijn een goede stimulans voor onze leden, samen de ‘gruun van Méél’, om een super OLS 2020 neer te gaan zetten in ons mooie Peeldorp Meijel!

Klik hier voor de foto`s.

Contact gegevens

Nederweerterdijk 1
5768 PG Meijel

 

Postadres

Schutterij St. Willibrordus
Den Hoogenbeemd 10
5768 HJ Meijel

 

Email

Volg ons

Volg ons op Facebook

 

Volg ons op Facebook

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.