user_mobilelogo

O.L.S. 2019

Schutterij St. Willibrordus is winnaar van het O.L.S. 2019D'n Um

WMC 2017 Goud

Schutterij St. Willibrordus behaalde goud op het WMC 2017 in Kerkrade.Gouden medaille WMC 2017

Lid worden

Wil jij een keer komen kijken? Wil je lid worden? Of wil je een tijdje proberen of het iets voor je is. Dat kan natuurlijk. Want net als bij alle andere verenigingen, zijn ook bij de schutterij nieuwe leden VAN HARTE WELKOM!

 

Lees meer...

Agenda

GESLAAGD MÉÉLS MINI-OLS

 

Zondag 24 maart 2019: het allereerste ‘Mééls mini-OLS’.

Een wedstrijd met de grote schuttersbuks, waarbij werd geschoten op punten, net zoals bij het echte OLS. Net als bij het echte OLS was er een reportersduo aanwezig (Erwin Daems en Ger Basten), die verslag deden. En net als bij het echte OLS klonk er in de finale-ronden het bekende deuntje Esprit als er –helaas- een afvaller was.

Wie zou deze wedstrijd winnen? Als de wedstrijd was gespeeld, was hij ‘utj’ en was er een winnaar. Vandaar de naam voor de wisselbeker: d’nUtj. Wie zou er deze zondag naar huis gaan met ‘d’nUtj’?

Het maximale aantal van zestien drietallen begon ’s middags met de wedstrijd. Na enkele schietronden waren er drie drietallen over. Zij gingen in de finale samen uitmaken wie de winnaar zou worden. Op de derde plaats, een bronzen medaille, eindigde Team Erwin (Erwin Daems, Wout Slegers en Roel Wuisman). Er waren twee drietallen over die nog een ronde moesten schieten om uit te maken wie uiteindelijk de winnaar werd. Het team YoungCapital Heren (Olivier Mans, Jordy Hendriks en JannickGulpers) bleek het beste en zij wonnen de wedstrijd; een super-prestatie van deze drie sterke schutters!

De tweede plaats – zilveren medaille – werd gewonnen door Team Smits (Hans Smits, Eddy Janssen en René Janssen).

De huldiging van de plaatsen 1 t/m 3 vond plaats in het clubgebouw. De schutters van Team Young Capital Heren ontvingen daarbij ieder een mooi pakket versnaperingen, een ‘gouden’ medaille en de wisselbeker d’nUtj.

Een super mooie OLS-ervaring op deze gezellige zondagmiddag bij onze schutterij

Klik hier voor de foto`s.
IMG 1080

Contact gegevens

Nederweerterdijk 1
5768 PG Meijel

 

Postadres

Schutterij St. Willibrordus
Den Hoogenbeemd 10
5768 HJ Meijel

 

Email

Volg ons

Volg ons op Facebook

 

Volg ons op Facebook

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.