user_mobilelogo

Kofferbakverkoop

Op 14 April 2019 is er weer Kofferbakverkoop!

 

Schrijf je nu in!   Meer info

WMC 2017 Goud

Schutterij St. Willibrordus behaalde goud op het WMC 2017 in Kerkrade.Gouden medaille WMC 2017

Lid worden

Wil jij een keer komen kijken? Wil je lid worden? Of wil je een tijdje proberen of het iets voor je is. Dat kan natuurlijk. Want net als bij alle andere verenigingen, zijn ook bij de schutterij nieuwe leden VAN HARTE WELKOM!

 

Lees meer...

Agenda

Er zijn geen komende evenementen

Windbuks competitie 2019De afsluiting van het winterseizoen door de schutters van schutterij St. Willibrordus in Meijel stond afgelopen zondag op het programma. Een wedstrijd waarbij de punten die moesten worden geschoten steeds kleiner waren, totdat er uiteindelijk winnaars bij de dames en de heren overbleven. Bij de dames was Cindy Lemmen de winnares van de Wiel Strijbos-wisselbeker, gevolgd door Corrie Ghielen op de tweede plaats en als derde Net van Deursen. Bij de heren was de concurrentie iets groter en was Jan van Deursen de winnaar van de Winterbeker, gevolgd door Paul Verhaeg op de tweede plaats en als derde Mark Stemkens.

Met deze wedstrijd kwam een einde aan het winterseizoen, waarin de schutters door het schieten met de windbuks toch enigszins geoefend blijven. Medio maart start voor de schutters het buitenseizoen en kan er weer met de grote buks op de ‘bölkes’ geschoten worden.

Contact gegevens

Nederweerterdijk 1
5768 PG Meijel

 

Postadres

Schutterij St. Willibrordus
van der Steenstraat 73
5768 AJ Meijel

 

Email

Volg ons

Volg ons op Facebook

 

Volg ons op Facebook

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.