user_mobilelogo

O.L.S. 2019

Schutterij St. Willibrordus is winnaar van het O.L.S. 2019D'n Um

WMC 2017 Goud

Schutterij St. Willibrordus behaalde goud op het WMC 2017 in Kerkrade.Gouden medaille WMC 2017

Lid worden

Wil jij een keer komen kijken? Wil je lid worden? Of wil je een tijdje proberen of het iets voor je is. Dat kan natuurlijk. Want net als bij alle andere verenigingen, zijn ook bij de schutterij nieuwe leden VAN HARTE WELKOM!

 

Lees meer...

Agenda

IMG 0925Op zondagmiddag 16 december werd in het clubgebouw van schutterij St. Willibrordus  de muziekwedstrijd om de Gerrie-Schroën-trofee gehouden. Een jaarlijks terugkerende (interne) solistewedstrijd met drie verenigingen: St. Nicolaas Heythuysen, St. Job Leuken en St.Willibrordus Meijel. Dit om de inzet die Gerrie Schroën alle jaren heeft gehad voor met name de jeugd binnen de muziekkorpsen voort te zetten. Aan deze wedstrijd is ook de ‘Gerrie Schroën Wisseltrofee’ verbonden.

 

Er was een mooie variatie in optredens deze middag:  solisten, duo’s en een kwartet, muziekstukken op blokfluit, slagwerk en blazers. De juryleden Koos Schroën en Ben Vankan hadden de moeilijke taak om alle acht de optredens deskundig te beoordelen.

 

In de sectie A t/m 14 jaar was Bente Basten de winnares. Sectie C t/m 14 jaar werd gewonnen door Annefleur van Rooij. Bij de groepjes was het optreden van het kwartet Niek Basten, Bente Basten, Seriana van de Kruijs en Loes van Heugten de winnaar.

De Gerrie Schroën wissel-trofee werd gewonnen door Bente Basten.

Bekijk hier de foto`s.

 

Contact gegevens

Nederweerterdijk 1
5768 PG Meijel

 

Postadres

Schutterij St. Willibrordus
Den Hoogenbeemd 31a
5768 HJ Meijel

 

Email

Volg ons

Volg ons op Facebook

 

Volg ons op Facebook

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.