user_mobilelogo

O.L.S. 2019

Schutterij St. Willibrordus is winnaar van het O.L.S. 2019D'n Um

WMC 2017 Goud

Schutterij St. Willibrordus behaalde goud op het WMC 2017 in Kerkrade.Gouden medaille WMC 2017

Lid worden

Wil jij een keer komen kijken? Wil je lid worden? Of wil je een tijdje proberen of het iets voor je is. Dat kan natuurlijk. Want net als bij alle andere verenigingen, zijn ook bij de schutterij nieuwe leden VAN HARTE WELKOM!

 

Lees meer...

Agenda

Er zijn geen komende evenementen

Koning schutterij St. WillibrordusNIEUWE KONING BIJ SCHUTTERIJ St. WILLIBRORDUS

 

Afgelopen zondag was het een druk programma voor de leden van schutterij St. Willibrordus: de jaarlijkse Willibrordusviering in de Kerk en het Koningsschieten stonden op het programma. Voor aanvang van de viering was Koning 2018 Ger Doensen door de hele vereniging aan huis afgehaald. De viering in de Kerk werd opgeluisterd door de muzikanten van de schutterij.

’s Middags werd het programma vervolgd met het Koningsschieten bij het clubgebouw van de schutterij. Bij de dames was het Nienke de Bruin die de titel Koningin 2019 won. Bij de heren was Paul Verhaeg de winnaar.  Paul zal in 2019 het Koningzilver dragen van zijn schutterij St. Willibrordus, de ‘gruun van Méél’.

Kijk hier de foto`s van deze dag.

Contact gegevens

Nederweerterdijk 1
5768 PG Meijel

 

Postadres

Schutterij St. Willibrordus
Den Hoogenbeemd 10
5768 HJ Meijel

 

Email

Volg ons

Volg ons op Facebook

 

Volg ons op Facebook

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.