user_mobilelogo

O.L.S. 2019

Schutterij St. Willibrordus is winnaar van het O.L.S. 2019D'n Um

WMC 2017 Goud

Schutterij St. Willibrordus behaalde goud op het WMC 2017 in Kerkrade.Gouden medaille WMC 2017

Lid worden

Wil jij een keer komen kijken? Wil je lid worden? Of wil je een tijdje proberen of het iets voor je is. Dat kan natuurlijk. Want net als bij alle andere verenigingen, zijn ook bij de schutterij nieuwe leden VAN HARTE WELKOM!

 

Lees meer...

Agenda

Er zijn geen komende evenementen

IMG 0675Zondag 30 september stond bij schutterij St. Willibrordus de belangrijkste bekerwedstrijd op het programma: er werd geschoten om de Willibrordusbeker. Een gemengde wedstrijd van alle schutters van de vereniging, zowel dames als heren deden hieraan mee. Na een lange schietdag bracht het 92e schot van schutter Mark Stemkens uiteindelijk de beslissing, ‘ik heb um’ was de reactie van Mark na het winnen van de Willibrordus-wisselbeker. Op de tweede plaats eindigde Huub Lemmen en derde werd Jan van Deursen. Mark, Huub en Jan proficiat!

Contact gegevens

Nederweerterdijk 1
5768 PG Meijel

 

Postadres

Schutterij St. Willibrordus
Den Hoogenbeemd 10
5768 HJ Meijel

 

Email

Volg ons

Volg ons op Facebook

 

Volg ons op Facebook

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.