user_mobilelogo

O.L.S. 2019

Schutterij St. Willibrordus is winnaar van het O.L.S. 2019D'n Um

WMC 2017 Goud

Schutterij St. Willibrordus behaalde goud op het WMC 2017 in Kerkrade.Gouden medaille WMC 2017

Lid worden

Wil jij een keer komen kijken? Wil je lid worden? Of wil je een tijdje proberen of het iets voor je is. Dat kan natuurlijk. Want net als bij alle andere verenigingen, zijn ook bij de schutterij nieuwe leden VAN HARTE WELKOM!

 

Lees meer...

Agenda

Er zijn geen komende evenementen

Het KoningspaarHet Europees Schutters Treffen met het Europees Koningsschieten op zaterdag en de optocht op zondag was een hele happening. Onze schutterskoning Ger Doensen heeft zaterdag meegedaan bij het Europees Koningsschieten, wat een mooie ervaring was.

Op zondag was er een enorme variatie in schutterijen en gilden. In de optocht waren ze allemaal te bewonderen. Het was vaak fraai wat er voorbij kwam. Velen wandelden in plaats van te marcheren, hele gezinnen liepen mee. De outfits varieerden van dikke, kleurrijke pakken met warme (bont)mutsen en lange laarzen tot gewone confectiepakken met een sjerp er overheen. En onderscheidingen erop, vooral vèèl onderscheidingen erop!

Ook bij de Koninginnen en hofdames waren veel verschillende uitmonsteringen. Sommige van deze dames hadden hun eigen handtas bij in de optocht. Voor een impressie van de optocht bekijk hier de foto's.

Contact gegevens

Nederweerterdijk 1
5768 PG Meijel

 

Postadres

Schutterij St. Willibrordus
Den Hoogenbeemd 10
5768 HJ Meijel

 

Email

Volg ons

Volg ons op Facebook

 

Volg ons op Facebook

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.