user_mobilelogo

Kofferbakverkoop

Op 8 Oktober 2023 is er weer Kofferbakverkoop!

 

Schrijf je nu in!   Meer info

O.L.S. 2019

Schutterij St. Willibrordus is winnaar van het O.L.S. 2019D'n Um

WMC 2017 Goud

Schutterij St. Willibrordus behaalde goud op het WMC 2017 in Kerkrade.Gouden medaille WMC 2017

Lid worden

Wil jij een keer komen kijken? Wil je lid worden? Of wil je een tijdje proberen of het iets voor je is. Dat kan natuurlijk. Want net als bij alle andere verenigingen, zijn ook bij de schutterij nieuwe leden VAN HARTE WELKOM!

 

Lees meer...

Agenda

Er zijn geen komende evenementen

Jubilarissen & beste schuttersTijdens de jaarvergadering werd stil gestaan bij 2 mensen die een jubileum mogen vieren. Angelique Stultiens-Daems is 40 jaar lid van de schutterij en ontving een mooie bos bloemen als waardering dat zij zich voor de schutterij al 40 jaar inzet. Ook Truus Strijbos is een jubilaris. Truus is 40 jaar OLS-lid en werd door Theo Looijmans van de OLS-organisatie onderscheiden met goud!

Tevens werden de beste schutters van het afgelopen jaar naar voren gehaald. In de A klasse is dit Corrie Ghielen en in de B klasse Net van Deursen. Dames proficiat met dit mooi behaald resultaat!

 

Contact gegevens

Nederweerterdijk 1
5768 PG Meijel

 

Postadres

Schutterij St. Willibrordus
Den Hoogenbeemd 10
5768 HJ Meijel

 

Email

Volg ons

Volg ons op Facebook

 

Volg ons op Facebook

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.